Naar uw streefgewicht met
Coach Nutrition
Weight Plan
Gratis begeleiding van onze consulente

DESKUNDIGE ONDERSTEUNING

Het Stappenplan van Coach Nutrition is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.
Met de hulp, adviezen en coaching van mij als consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Afvallen
Coach Nutrition werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze zijn effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud.

Van diëten naar eten
Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.

Bewust worden
In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht
De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Het Stappenplan: van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Gerda Bijlsma 06-38177097

Coach Nutrition Consulente

Gerda Bijlsma

Kampt u met overgewicht of heeft u moeite uw streefgewicht te bereiken en te behouden? Ik help u graag! Neem telefonisch of per mail contact met mij op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Coach Nutrition

Your Journey Starts Here

Verantwoord

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat afslankprogramma’s betere resultaten opleveren als je hier begeleiding bij krijgt.

Effectief

Je zult met raad en daad worden bijstaan, wij zijn vertrouwd met alle valkuilen, de euforie waarmee het behalen van je streefgewicht gepaard gaat en de weg van verandering naar een gezondere en een evenwichtige leefstijl.

Coach Nutrition

Via uitgebalanceerde maaltijdvervangers krijgt u tijdens het afslanken alle vitaminen en mineralen binnen die een mens nodig heeft.